Ezúttal egy néhány perc alatt elkészíthető receptet hoztam.
Hozzávalók:
- Paleolit Éléskamra Keksztercs alappor (140 gr)
- 1 dl frissen főzőtt kávé (nálam ganoderma)
- 1 tk. bourbon vanília őrlemény
- 70 gr folyékony kókuszolaj
- 2 tk. rumaroma (az eredeti receptben szerepel, én nem használtam)
- 4 ek. eritrit
- 10-15 gr mazsola
- kókuszreszelék a forgatáshoz
Elkészítés:
A kókuszreszelék kivételével a hozzávalókat összekeverjük, majd fél órát pihentetjük a hűtőben.
Ha ez letelt, kivesszük, átgyúrjuk és gombócokat formázunk belőle, majd meghempergetjük kókuszreszelékben.
A közepébe meggyet, aszalt gyümölcsöt, mandulát, datolyát is lehet tenni, ízlés szerint.
