Diós totu nudli

2016.03.31 12:00

Hozzávalók 2 személyre:

- saját készítésű totu (lehet bolti is - 100 gr) 3 tojásfehérjéből

- 80 gr Szafi Fitt Süteményliszt

- késhegynyi reszelt citromhéj (lehetőleg bio)

- pici víz

- kb. 15 gr darált dió

- 15 gr eritrit

- 15 gr Cocomas

Tetejére: Dia-Wellness cukormentes csokiöntet (flakonos) - elhagyható

Elkészítése:

A totut a sütiliszttel és a citromhéjjal együtt botmixerrel gyúrható állagúra turmixoljuk (pici víz hozzáadásával, lassan adagoljuk).

Vizes kézzel nudlikat formázunk belőle, majd a dió és az eritrit keverékével megszórjuk, kókusztejszínnel és csokiöntettel díszítjük. :-)

 

 

Elérhetőség