Különlegességek, újdonságok

Mi is az az eritritol? Az első és talán legfontosabb tény, hogy az eritritol természetes formában megtalálható a különböző gyümölcsökben így szervezetünk számára nem ismeretlen.   Fogyasztása teljes biztonságos. Sokan gondolják, hogy az eritritol egy mesterségesen előállított...
Mit takar a fura elnevezés? Legelőször Szafi oldalán találkoztam vele, az aranygaluska és a tejmentes túrógombóc receptjénél - www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu/2015/11/szafi-fitt-tejmentes-turogomboc.html Kíváncsi lettem rá, hogy mi lehet ez az újonnan felbukkant különlegesség. A...
Egyszerűen fantasztikusak, imádom őket!! https://www.dietas-termekek-webshop.hu/egyeb_418/szafi_fitt_termekek_173 Szafi blogján csodás recepteket és sok-sok hasznos infót találhattok: https://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu/    
A NoCarb Noodle Hogyan lehetséges, hogy a NoCarbNoodle nem tartalmaz sem szénhidrátot sem kalóriát? Ez ellentmond mindannak, amit a tésztafélékről tudunk! A titok a NoCarb liszt fantasztikus tulajdonsága – a kivételes nedvmegkötő képesség. Képes saját tömegének akár háromszázszorosát is megkötni....
NoCarb rost sütőmix Gluténmentes, allergénmentes 100% rostkeverék, gyakorlatilag felszívódó szénhidrát nélkül! Alkalmas piskóták, péksütemények ekészítésére! 250g NoCarb rost sütőmix Összetevők: Vízben oldódó és vízben nem oldódó gluténmentes rostokból áll: cellulóz, útifűmaghéj, konjac liszt,...
Az édesburgonya (Ipomoea batatas) vagy batáta a szulákfélék családjába és a hajnalka nemzetségbe tartozó növény, melyet főként gyökérgumójáért termesztenek, de fiatal levelei is fogyaszthatóak. Neve ellenére rendszertanilag nem rokona a burgonyának, csak a gumói alakja hasonlít rá. Az édesburgonya...
A nyílgyökérliszt egy íztelen, fehér színű, porállagú (hintőpor jellegű), nagyon könnyen emészthető keményítő. A Karib-tenger és Dél-Amerika térségében termő nyílgyökér növény földalatti gumójából (kicsi, hengeres alakú, krém fehér) készül a finom szemcsés liszt/por. Neve onnan ered, hogy a...
Az egyik kedvencem, én csak "csodalisztnek" hívom, mindig van otthon belőle. Egy kis késhegynyi mennyiséget kell használni többnyire. Ha kísérletezem egy recepttel, tésztával vagy csak eszembe jut valami, túl sűrű lesz, ezzel tökéletes állagúvá varázsolom. Saját készítésű "tejből" joghurtot...

Elérhetőség