Édesburgonyás pogácsa

2016.02.16 14:34

A paszternákos pogácsa alapján...
www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu/2015/12/paleo-paszternakos-pogacsa-krumplis_17.html

Ezúttal a Kriszti által átdolgozott édesburgonyás változatot próbáltam ki.

"A paszternákos pogácsa recept alapján készítettem édesburgonyás pogit. Az édesburgonyát félbe vágva sütőben addig sütöttem, amíg puha nem lett. Kb. 300 g volt nyersen, amiből sült állapotára 150 g maradt.
2 egész tojást használtam csak, 20-25 g kókuszolajat és nagyon pici borst, a többi teljesen megegyezik a recepttel. 30 perc alatt meg is sült.

Nagyon finom lett, a tészta könnyen formázható, igazán puha-légies!"

Nálam jóval laposabbak lettek a pogik, azt hiszem, kicsit túlnyújtottam, de az ízén semmit nem változtat.
A hűtőben, zárt dobozban sokáig tárolható.

 

Elérhetőség