Házi készítésű protein csoki

2016.01.02 18:20

Csupán néhány összetevő szükséges ehhez a nagyon finom, egészséges házi csokihoz.

- 22 gr kókuszolaj
- 45 gr Biotech Rice proteinpor (csokis-fahéjas)
- csipetnyi stevia
- pici víz
- szükség szerint Konjac liszt - nagyon picike, ha sok lesz a víz, ezzel lehet szilárdítani :)

Elkészítése:

1. Megolvasztjuk a kókuszolajat.
2. Belekeverjük a proteinport és a steviat, néhány csepp vizet, majd alaposan összekeverjük.
3. Nagyon sűrű, szinte gyúrható masszát kell kapnunk (ha kell, késhegynyi konjac-lisztet keverjünk bele), majd a szilikonos táblás csokiformába lapítgatjuk.

Fél órára hűtőbe tesszük és kész is a remekmű. :)
Nagyon finoooooom!!!! :-D

Elérhetőség