Hozzávalók:
- 1 zacskó Nocarb rizsszem tészta
- 2 dl kókusztej
- stevia por ízlés szerint (késhegynyi)
- fahéj
- vaníliaaroma
- fél citrom leve
- 20 dkg kókuszreszelék
Külön összeturmixolva:
- 100 gr totu
- 25 gr vaníliás proteinpor (nálam Biopontos növényi)
- pici víz
Elkészítése:
- A rizsszem tésztát átmossuk folyó víz alatt, majd forrásban lévő vízbe öntjük, 3-4 percig forraljuk, majd újra leszűrjük folyó hideg víz alatt, végül lecsepegtetjük.
Hozzákeverjük a többi (első szakaszban szereplő) hozzávalókat.
Összeturmixoljuk a "külön turmixolva" résznél szereplő hozzávalókat is, végül mindent összeöntünk egy nagyobb tálba, alaposan összekeverjük, ellapítgatjuk egy tányéron.
Kakaóval, fahéjjal és ízlés szerint édesítővel (pl. xilit, stevia por) megszórjuk és vígan falatozzuk.
Mennyei, mint az igazi tejberizs. :-)

