'Paleo' Raffaello

2016.05.08 17:31

Hozzávalók:

- 100 gr totu (tojásfehérje-túró)
- 70 gr Szafi-Fitt süteményliszt
- kevés víz
- csipetnyi bio-citromhéj
- kb. 20 gr mandula
- kókuszreszelék a forgatáshoz

Elkészítés:

A totut, sütilisztet kevés vizzel összeturmixoljuk (én botmixerrel szoktam), gyúrható, krémes állagú tésztát kell kapnunk. (Ha túl sűrű, tegyünk hozzá még picike vizet, ha túl híg - késhegynyi konjac-lisztet, pár percet pihentetve és átgyúrva elérhető a megfelelő állag :-))

Vegyünk egy-egy szem hántolt mandulát, köré kis golyókat (bolti Raffaello-nagyságú) formázzunk, majd forgassuk meg kókuszreszelékben.

Néhány órára tegyük a hűtőbe (ott is tároljuk), hogy az ízek összeérjenek.

Elérhetőség