Természetgyógyász Magazin Karácsonyi Fesztiválja

2015.12.06 13:31

Jön a Természetgyógyász Magazin XIX. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválja

Időpont: 2015. december 6. vasárnap, 9.00-tól 19.00 óráig
Helyszín: Villányi úti Konferencia Központ, Budapest XI., Villányi út 11-13.


 

Jönnek az ünnepek, közeleg a karácsony, így, mint közel két évtizede minden évben, idén is megrendezésre kerül a Természetgyógyász Magazin Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválja. A jeles nap – egyfajta Mikulás-ajándékként – december 6-án, vasárnap kerül megrendezésre délelőtt kilenctől este hétig tartóan. Az idei programban – egyfajta vezérfonálként – az ezoterikus és szakmai előadások jelentős része kapcsolódik az alternatív pszichológia és a spirituális lélektan témaköréhez, ami a lelkiállapotok és a pszichés folyamatok jelentőségét hangsúlyozza egészségünk és sorsunk tükreiben egyaránt.

 

Természetesen ez alkalommal is további színes programokkal várjuk a látogatókat, amelyekben csakúgy találkozhatnak majd a természetgyógyászat és a hazai ezoterikus élet jól ismert oszlopos előadóival, mint ahogy minden évben újdonságokkal és meglepetésekkel is. A Szepes Mária Alapítvány idén is külön előadóteremben, egész napos programmal tiszteleg a nyolc évvel ezelőtt elhunyt írónő előtt, az ezotéria nagyasszonyához közelálló barátok, kortársak és művészek közreműködésével. Az előadások szüneteiben  most is kiskoncertek és művészeti bemutatók színesítik fesztiválunkat, zenével, tánccal emelve magasabbra az ünnep hangulatát, az ebédszünetben nagytermes koncertben gyönyörködhetünk, az egész napos programot pedig szokott módon egy fergeteges zenés finálé zárja. A Természetgyógyász Magazin Karácsonyi Fesztiválja nyilván ugyanúgy nem lehetne teljes a megszokott kamaratermes előadások, ingyenes gyógyítások és tanácsadások nélkül, mint ahogy a legnagyobb országos ezoterikus vásár nélkül sem, ami a közelgő karácsony ajándékvásárlásához kínálja színes választékát. Várunk tehát minden Kedves Látogatót szokottan színes és családias hangulatú rendezvényünkön, amely örömöt hoz szívnek, szellemnek és léleknek; ünnepeljünk együtt idei kiskarácsonyunkon is!

 

A fesztivál szervezője idén is a Természetgyógyász Magazin (www.tgymagazin.hu), a társszervező pedig – a szintén tizenkilenc éve működő – SZINTÉZIS Szabadegyetem (www.szintezis.info.hu). Várjuk a kiállítók jelentkezését a 315-1725 és a 201-9329-es telefonszámokon, valamint a tgym@mail.datanet.hu e-mail címen. 

 

Részletes programmal a következő számunkban jelentkezünk!

Paulinyi Tamás
XXI. évfolyam 10. szám

https://tgy-magazin.hu/index.php?page=3&action=SHOW&id=6018

Elérhetőség